top of page

UW WAGEN IS IN GOEDE HANDEN

Mechaniek- en carrosseriewerk

Mechaniek- en carrosseriewerk

Het hart van uw wagen is zijn mechaniek. Maar de carrosserie is daarom niet minder belangrijk. Zelfs de kleinste kras in uw koetswerk resulteert in een forse waardevermindering. Bovendien is dat geen kleine smet op uw blazoen! Wij behandelen allerhande vormen van carrosserieschade, ongeacht of ze nu het gevolg zijn van hagelstenen of van onoplettendheid tijdens het parkeren. 

 

Indien mogelijk deuken we uw wagen uit zonder dat we hoeven te spuiten. Dat scheelt toch een slok op een borrel. In het andere geval gebruiken we alleen hoogwaardige lakken. Hierin zijn wij echte perfectionisten. En maar goed ook!

Wij kennen uw auto door en door

Bij VB-Cars te Kortenberg kennen wij onze klanten en hun auto’s. Uiteraard nemen we eerdere verslagen en een eventueel schadeverleden mee in onze beoordeling. Vooral tijdens het sleutelen is dat niet onbelangrijk. Bovendien luisteren we graag naar uw verhaal, want enkel zo kunnen we u optimaal begeleiden. Leg uw vragen en opmerkingen voor, want op het einde van de rit bepaalt enkel u wat er aan uw wagen moet gebeuren. 

Toch zullen wij het niet nalaten om u voorafgaand aan uw reis te adviseren. Of we leggen u haarfijn uit hoe we die ene kras eenvoudig kunnen verhelpen. Tijdens al onze werken sporen we voortdurend naar onbekende gebreken opdat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ten slotte repareren we uw auto altijd volgens de fabrieksspecificaties, daar kunt u van op aan.

herstelligen

EEN BLUTS IN UW WAGEN OF VERMOEDT U EEN MECHANISCH PROBLEEM?

Contacteer ons dan nu en leg een afspraak vast.

bottom of page